donderdag 7 mei 2015

Behind the scenes - fotoshoot bij mama

De prinsjes zijn een geliefd onderwerp voor de foto-experimentjes van ons mama.  Ruben en Oscar zijn gewillige modelletjes.  Voor vijf minuten toch.  Daarna is de serieux als eens ver te zoeken en kan Omi enkel nog foto's maken van hoe de Prinsjes denken dat ze gefotografeerd moeten worden ;-)
Een paar weken geleden deden we een shoot rond het thema "zee".  Omi had papieren bootjes gevouwen, gestreepte zeemans t-shirtjes werden bovengehaald, de teil gevuld met water en het witte doek gespannen op het terras.  De jongens doen even wat Omi vraagt, maar echt spelen met die papieren bootjes in het water is natuurlijk veel leuker dan er alleen maar naar kijken en doen alsof je er tegen blaast ;-)





Dit is dan het uiteindelijke resultaat

Foto: Hilde van Hove aka Omi

Voor de volgende foto zijn er schelpjes nodig, veel schelpjes.  En natuurlijk ook twee kleine jongetjes, eerst Ruben, dan Oscar.  Let vooral op het "engelachtige" gezicht mijn jongste.  Dat is nogal een acteur hoor! Ongelooflijk, mama en ik lagen in een deuk van het lachen, want hij bleef het maar volhouden om zo te kijken, ondanks verwoede pogingen van zijn broer om hem te doen lachen. Uiteindelijk kon hij toch niet anders omdat hij bijna gewurgd werd door de wilde omhelzing van Ruben.  Broertjesliefde, is er iets schoner ?







En het uiteindelijke resultaat

Foto : Hilde Van Hove aka Omi
Grandioos toch, die blik ! Misschien moet ik hem maar eens uitlenen als kindmodelletje, daar gaan we nog geld mee verdienen ;-) (Grapje hé, voor al wie het niet door heeft ...)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten